校外資源: 線上講座 AIC 美國留學系列講座-如何選擇留美的學校 AIC seminars – Choosing the Right US University for You

這張圖片的 alt 屬性值為空,它的檔案名稱為 dsc_2149.jpg
2020 G9畢業典禮

親愛的同學及家長好,

中學部留學暨語言中心通知您由美國創新中心(American Innovation Center)主辦的美國留學系列講座-如何選擇留美的學校講座即將開始,請同學踴躍參加。相關資訊如下:

美國有超過4000所以上的大學,擁有非常多元的大專院校系統,各校有不同的專業實力,如何在眾多的學校中選擇出適合的學校及課程,確實不容易。學術交流基金會傅鏡平顧問將從科系、費用、地區、學術走向及錄取率等各個面向來介紹如何選擇申請的學校,提供您掌握最有利的方向。

• 對象:計畫在未來留學美國的學生及其家長
  • 講者: 學術交流基金會 傅鏡平顧問
  • 日期:7月25日(六) 下午兩點到四點
  • 地點:松山文創園區 創作者工廠-美國創新中心(多功能互動教室), 臺北市信義區光復南路133號2樓

(本活動將同步透過線上Youtube 直播) 直播網址將於活動前3日收到,並提前開放提問,線上提問網址:www.slido.com    Event Code 請輸入:#9183

若有相關疑問,請聯繫美國創新中心(American Innovation Center) 或瀏覽官方Facebook知道更多訊息,電話: 02-2765-1388 轉678。

Dear students and parents,

Counseling and Language center would like to share with you that American Innovation Center is hosting “Choosing the Right US University for You” seminar. If you are interested in applying for colleges in the US, we will encourage you to attend this event. Please read the below information to know more details.

• Speaker: Consultant Clarence Fu
  • Date: July 25th, 2020 (Saturday) 2-4 p.m.
  • Address: SongYan Creative Hub & American Innovation Center, 2F., No. 133, Guangfu S. Rd., Xinyi Dist., Taipei City

(This event will be broadcast live via online Youtube) The online website will be received three days before the seminar and open for questions prior. Online question website: www.slido.com, event code: #9183

If you have any questions, you can contact the American Innovation Center, number: (02) 2765-1388 ext. 678 or view their official Facebook page,  https://www.facebook.com/twaic/,  to know more detailed information.