【留學暨語言中心】邀請同學報名三月份留學暨語言中心工作坊

親愛的同學好:

新學期開學愉快 ! 好消息告訴你 ! 留學暨語言中心即將於本學期舉辦一系列的留學工作坊,邀請留學班的同學一起來參加興趣請點選 (我要報名!!)

眾所皆知,出國留學是一個漫長的學習旅程,它並不是從你拖著行李箱踏進登機門的那一刻才開始,而是當你下定決心開始著手「留學準備」之際就已開展,「留學準備計畫」是非常需要一個完整的規劃表和執行力。因此,在110-2新學期初,留學暨語言中心為強化留學輔導諮詢,將舉辦一系列的留學準備計畫工作坊,包含留學國家介紹、大學文書申請、留學準備計畫等主題系列,每個主專場皆有三個子場次提供選擇,總共有三個主專場分別為03/03(四)、03/17(四)、03/31(四),九個子場次校園留學講座帶領林口康橋學生航向未來,與夢想同行。

留學暨語言中心三月份工作坊的日期、時間、地點如下:

備註 : 此工作坊報名成功之學生,將於該課堂(社團)時間以改「公假」出席此活動。原社團課程費將不予辦理退費。同時,留學暨語言中心將遵照校內規範為學生進行公假處理,但學生有義務先行提前通知班導以及該堂(社團)授課教師;留語中心亦會同步知會導師、國際處教學組、學務處生輔組、該堂授課老師或授課老師所屬單位(例:社團課請通知學務處活動組,一人一才藝請通知推廣中心)等。

若有任何相關疑問,請聯繫留學暨語言中心,謝謝。

留學暨語言中心

Dear Students,
Blessings to you all! At the start of this 110-2 semester, the Counseling and Language Center (CLC) is excited to introduce to you our Workshop Series for all G9-11 IP students! The March sessions are now open for application, click HERE now!

College preparation requires long term planning and sustained effort, and CLC is here to support you. The Workshop Series is our enhanced effort to provide more individualized counseling to cater for students’ diverse needs and readiness in the college preparation journey. We will provide workshop sessions on various themes under three series, including the Studying Abroad Series, College Application Essay Series and College Readiness Series. Details for the March sessions are as follows:

Note: 1) While CLC will arrange authorized leave for students who are enrolled for the workshop and inform respective teachers/departments concerned, students should take the responsibility to inform their homeroom and club activity teachers for their absence in advance upon successful enrolment for the workshop; 2) No refund for the club activity will be provided.

For more information, please contact CLC. Thank you.

Regards,